Sport

Bodrogkisfaludi Sport-Életmód Egyesület
 


A 2002-től közhasznú szervezetként bejegyzett sportegyesületünk alaptevékenysége a bodrogkisfaludi futballcsapat működtetése. Az egyesület egyetlen szakosztálya a labdarúgóké, akik a Borsod-Aabúj-Zemplén megyei II. osztályban szerepelnek. 
 
2008. novemberétől szervezetünk elnöke Bodnár Csaba, aki  töretlen lelkesedéssel látja el feladatát, és rendelkezik D. kategóriás edzői képesítéssel, így az ő  irányítja  a felnőtt csapatot. Az ifjúsági csapataink edzése és versenyeztetése Hajdú Gábor feladata. 
Minden ősszel és tavasszal rendszeres, heti egyszer három órás edzéseket tartunk a csapat tagjainak. Ennek látogatottsága folyamatosan jó, hiszen kell a jó kondíció a megfelelő teljesítményhez. Az edzésekre folyamatosan hívjuk és várjuk a település 14 – 20 éves, a labdarúgással kacérkodó fiataljait, hiszen gondolnunk kell a jövőre, és továbbra is elsősorban a helyi fiatalokra szeretnénk építeni a csapatot. Évente több szabadtéri és teremlabdarúgó tornára kapunk meghívást, amelyeken a jövőben is szeretnénk minél több alkalommal részt venni, és jó eredményekkel felhívni a figyelmet Bodrogkisfalud sportéletének a fejlődésére. A Magyar Kupában szép sikereket értünk el 2007-ben és 2008-ban.
A 2009/2010-es bajnokságban az 4. helyezést értük el, ami a csapat 40 éves fennállása alatt a legjobb eredményünk.

Szeretnénk köszönetet mondani minden olyan vállalatnak, vállalkozónak, magánszemélynek, akik bármivel is támogatják a Bodrogkisfaludi Sport- Életmód Egyesületet, mert erre nagy szükségünk van, ebben a nehéz gazdasági helyzetben.
A 2013-as évre benyújtott működési pályázatunkkal sikerült 250.000 Ft támogatást elnyernünk a Nemzeti Együttműködési Alapból az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Ez az összeg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a 2013/2014-es bajnokságban el tudtunk indulni, folytatni tudtuk a működésünket. 2013 végén a Colas Északkő Kft.-től megkaptuk az első TAO-s támogatást, amelyhez a szükséges önerőt a Községi Önkormányzat biztosította a részünkre.

A 2014/2015-ös évadra vonatkozóan támogatási igazolási kérelmet nyújtottunk be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez "Előfinanszírozással megvalósítandó tárgyi eszköz beruházás, felújítás" valamint "Utánpótlás-nevelési feladatok ellátása" jogcímen. Az MLSZ mindkét jogcímre vonatkozóan jóváhagyta kérelmünket. A szükséges önerő rendelkezésre állása mellett az ARSI - ARMCORP Zrt. biztosítja az Egyesület számára a támogatási összeget, lehetővé téve ezáltal, hogy megvalósíthassuk a működésünk és eredményeink színvonalának emelését, javítását. 

A településünk sportéletét meghatározó civil szervezetünk egyik bevételi forrása a személyi jövedelemadó 1 %-aként részünkre felajánlott összeg. Tisztelettel kérjük, hogy támogassa e módon egyesületünket, és köszönettel vesszük, ha közhasznú szervezetünket másoknak is figyelmébe ajánlja!

Adószámunk:  18439827–1-05

Köszönettel,

Bodnár Csaba     

Egyesületi elnök  


Minden sportbarátot szeretettel várunk a mérkőzéseinken!